Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با فرا رسیدن سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع) تمامی نمایش‌های به صحنه رفته در تالار‌های مختلف مجموعه تئاتر شهر سه شنبه ۱۴ آبان ماه اجرا نمی‌شوند.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همزمان با فرا رسیدن سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع) تمامی نمایش‌های به صحنه رفته در تالار‌های مختلف مجموعه تئاتر شهر سه شنبه ۱۴ آبان ماه اجرا نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هم اکنون نمایش‌های «جنگنامه غلامان» به کارگردانی محسن حسینی در تالار قشقایی، «تالاب هشیلان» به کارگردانی نوشین تبریزی در تالار قشقایی و نمایش «برگشتن» به کارگردانی حسین مسافر آستانه در تالار چهارسو روی صحنه هستند.
*رونمایی از پوستر «دیوار دریا»
از پوستر نمایش «دیوار دریا» رونمایی شد. نویسنده و کارگردان این اثر، روزبه زیوری است که در این نمایش محمدعلی فرازی و سارا تقدسی به ایفای نقش می‌پردازند. «دیوار دریا» روایت دوار آفرینش انسان‌هایی است که خواسته یا ناخواسته، پا به دنیایی پُر پیچ‌وخم به وسعت زندگی می‌گذارند؛ دنیایی مملو از کشف ناشناخته‌ها که همواره چالش‌هایی بس گریزناپذیر، آن را همراهی می‌کنند.

دیگر عوامل اجرایی عبارت‌اند از: گروه کارگردانی: مهسا آذری، سارا عدنانی و سارا تقدسی؛ طراح حرکت: نازنین‌مریم کلانتریان؛ طراح صحنه: حسام حسینی؛ طراحی صحنه: محمدحسین خسروی و سعید هنرمند؛ مدیران صحنه: مریم قنبری، هدیه کمشکی و کیما امری؛ طراحی و دوخت لباس: نادیا فرهادیان؛ طراحی و ساخت عروسک: فرناز اثناعشری؛ طراحی افکت و موسیقی: پوریا بابا علی‌پور؛ طراح پوستر و گرافیک: محسن عامل؛ روابط عمومی و امور تبلیغات: ندا کاوندی.

فروش بلیت اینترنتیِ «دیوار دریا» در سایت تیوال، صورت می‌پذیرد. این نمایش، از سیزدهم تا سی‌ام آبان‌ماه، هرروز جز شنبه‌ها ساعت ۱۷:۳۰ به مدت چهل دقیقه در تماشاخانۀ استاد جمشید مشایخی واقع در خیابان انقلاب، ضلع شمال غرب چهارراه ولیعصر، جنب داروخانه، پلاک ۱۴۷۸ روی صحنه خواهد بود.
*تیزر معرفی نمایش «بی‌چیز» منتشر شد
تیزر معرفی نمایش «بی‌چیز» به کارگردانی مهدی فرشیدی‌سپهر که اجرای آن از اوایل مهر ۹۸ در مرکز تولید تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز شده بود منتشر شد. اجرای این نمایش تا ۲۴ آبان هر روز ساعت ۱۸ برای عموم در سالن بوستان مرکز تئاتر کانون واقع در خیابان حجاب، داخل پارک لاله تهران ادامه دارد.

بر اساس این خبر نمایش «بی‌چیز» سرنوشت نوجوان تن‌پروری است که در اتاق خودش محبوس است. او برای ایجاد رهایی در شخصیتِ مجازیِ بازیِ محبوبش، وادار می‌شود تا خودش را هم ببیند و به حرکت درآورد.

مخاطب این نمایش که پیش از این در جشنواره‌های همدان، فرانکفورت، شیراز، برلین، اصفهان، لودویکس هافن و مشهد اجرا شده همه انسان‌هایی هستند که توان خواندن و نوشتن دارند. مهدی فرشیدی سپهر نویسنده، تنها بازیگر و کارگردان این نمایش است و مهران گل‌محمدی، آنالی شکوری و رعنا قادری به عنوان صدا پیشه با او همکاری می‌کنند. موسیقی و ترکیب صدای نمایش «بی‌چیز» برعهده مانی مُزَکی و آواز آن از گروه بمرانی است.

هم‌چنین در این نمایش حمیدرضا مرادی به عنوان مشاور هنری کارگردان، حمیدرضا گودرزی دستیار کارگردان و برنامه‌ریز، حمید مرادی اجرای نور و بردیا علمی طراح پوستر همراهی می‌کنند. پشتیبانی فنی و هنری نمایش «بی‌چیز» را میلاد محمدی، پویا طهماسبی، الاهه نوری، هانا صراف، مبینا احرار انجام می‌دهند و کار دوخت لباس را نیز زهرا بهرامی عهده‌دار است. گروه تبلیغات و روابط عمومی این نمایش غنچه وزیری و مریم منصوری هستند و اعلان‌ها را امیر عسگری انجام می‌دهد.

نمایش «بی‌چیز» صبح‌ها نیز ویژه مدارس با هماهنگی قبلی به روی صحنه می‌رود و زمان اجرای عمومی آن که پیش از این ساعت ۱۹ اعلام شده بود به ساعت ۱۸ تغییر یافته است. علاقه‌مندان به تماشای این نمایش می‌توانند برای ذخیره بلیت و هماهنگی با شماره ۰۹۰۲۷۸۰۶۰۷۳ تماس بگیرند یا بلیت نمایش را با مراجعه به سایت تیوال تهیه کنند.
*نخستین تیزر نمایش «جویستیک» منتشر شد
نخستین تیزر رسمی نمایش «جویستیک» به نویسندگی علی صفری و کارگردانی حسین صفریان بحری رونمایی شد، سهیل بابایی فیلمساز سینما ساخت این تیزر را بر عهده داشته است.

حامدعابدی، عباس توفیقی، شیما صادقی، مصطفی عباسی، رامین قربانی، سارینا یوسفی بازیگرانی هستند که در نمایش «جویستیک» به ایفای نقش خواهند پرداخت.

با توجه به اینکه در فرم و اجرا مخاطب با اثری گیم گونه (بازی‌های کامپیوتری) مواجه می‌شود، حسین صفریان در این اجرا از عناصر اجرایی همانند نور، گریم به شکل طراحی سینما بهره برده است. داریوش صالحیان به عنوان طراح گریم و مرتضی خانمحمدبی عنوان نورپرداز سینما، طراحی‌های این بخش را عهده دار هستند و اشکان فخاری آهنگسازی و مریم سیمرغ طراحی لباس این اثر را بر عهده دارند. وحید حسین زاده نیز به عنوان مشاور کارگردان حسین صفریان همراهی می‌کند.

«جویستیک» به تهیه کنندگی حسین دارابی و عرفان محیطیان کاری دیگر از گروه تئاتر فطرس است. «غیبگویی»، «اتهام به خود»، «دست‌های آلوده»، «ناتان وتبیلت» و «خاندان چن چی» از دیگر آثاری هستند که تاکنون این گروه اجرا کرده اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تئاتر شهر سالروز شهادت امام حسن عسگری سینما و تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۷۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

کارگردان نمایش «پر» از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، رویکرد جشنواره در حذف بخش رقابتی و توجه به اجرای عمومی آثار را اقدامی موثر دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاتر‌های با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود، زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کار‌های دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهر‌های خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجرا‌های عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

دیگر خبرها

  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • تعطیلی موزه‌های دفینه در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • بازگویی مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه اولویتم در اجرای نمایش است
  • تماشای «العهد الأبدی» در کارون
  • «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت
  • از فردریک تا بازگشت به خان نخست
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند